Cutler Fitness Miskolc

  A miskolci Cutler Fitness, Borsod megye legigényesebb és  legjobban felszerelt edzőterme, 1800 m2-en várja minden mozogni vágyó vendégét. Professzionális gépparkja lehetővé teszi a legmagasabb szintű sportolást. A komplexumban mindenki megtalálja a kedvére való mozgásformát, külön rész van a Crossfit kedvelőknek, kiváló eszköztárral, ami a sporthoz szükséges, továbbá Spartan órákon is részt vehetnek. Aerobic termünkben, különböző csoportos órákat  is látogathatnak a vendégek, mint pl. Zumba, Hot iron, Dinamikus alakformáló, Statikus alakformáló, Alakformáló intervall.

  Továbbá ingyenes a szaunahasználat, és szolárium is megtalálható a testi-lelki feltöltődéshez.

  Fontosnak tartjuk, hogy kiváló környezetbe érkezzenek hozzánk, a kedves kiszolgálást és a barátságos légkört, valamint elengedhetetlen a klimatizált helyiség főleg a nyári meleg időszakban.

  A Cutler Fitness törekvése, hogy egy szakmailag tökéletes termet adjon a lakosságnak, hisz a Kathi Béla által fémjelzett Cutler teremlánc képviseli ma hazánkban a maximumot. Termünk profizmusát igazolja, hogy kiváló edzőkkel dolgozunk, közülük vannak, akik a versenyzés világában kiemelkedő eredményeket értek el, európa bajnoki és világbajnoki cimet tudhatnak magukévá.

  Célunk, hogy minél nagyobb réteggel szeretessük meg a mozgást, az egészséges életmódot, és sok embernek változtassuk meg az életét jó irányba. Ehhez kiváló lehetőséget nyújt a januárban induló 2. országos Életmód Club program. Az őszi csapattal nagyon pozitiv tapasztalataink vannak, hisz nagyon jó kis közösség kovácsolódott. Ahogy a program nevében is benne van, tényleg egy kis clubként működünk. Az előadásokon minden információval ellátjuk a clubtagokat ahhoz, hogy a céljukat el tudják érni. Továbbá táplálkozásról, étrendkiegészitők használatáról, holtponton átsegitő motivációs előadás segiti két hetente a jelentkezőket, de közös főzés, csapatépitő edzés is biztositja a jó hangulatot. A facebook zárt csoportunkban jobbnál jobb diétába beilleszthető recept ötletek születtek. Folyamatos napi kontakttal segitünk minden felmerülő kérdésben. A módszer garantált, hisz minden jelentkező, aki követte a programot, annál a mérleg folyamatosan kevesebbet mutatott, olvadtak a kilók és persze formálódott, vagy éppen izmosodott.

  Várunk mindenkit, aki eddig nem sportolt és nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, aki bizonytalanul érzi magát a konditermek világában. Egyéni céljai vannak, fogyni, karcsúsodni, formálódni, izmosodni szeretne. Ha céljai eléréséhez segitségre, motivációra, testreszabott edzésre és étrendre van szüksége, valamint akik egyszerűen csak egészségesen szeretnének élni.

  Csapatban könnyebb! Jelentkezz most, hisz sosem késő életmódot váltani!

  3525 Miskolc, Régiposta u. 9.

  06 70 62 51 441

  facebook.com/cutlerfitness

  3525 Miskolc, Régiposta u. 9.

  06 70 62 51 441

  facebook.com/cutlerfitness

  ArrowArrow
  ArrowArrow
  Slider

  Akik segíteni fognak

  A kép nem elérhető
  csoportvezető
  Becsei Kitti

  Becsei Kitti vagyok, 27 éves, személyi edző, és az Életmód Club csoportvezetője. Közel 10 éve foglalkozom a sporttal, 2012 óta versenyzem is fitnesz-sport modell kategóriában. Immár a számos hazai elsőségeken kívül, háromszoros magyar bajnok, és német bajnoki cím mellett, idén abszolút Európa-bajnok és világbajnok lettem.

  Hogyan vezetett az utam idáig? Főiskolás koromban éreztem, hogy a tanulás mellett időt kell szakítanom a mozgásra is. Személyi edző segítségét kértem, egyedül elvesztem volna. Fontos a gyakorlatok helyes kivitelezése, a fejlődés és a sérülések elkerülése érdekében. Az edzések mellett, még fontosabb a helyes táplálkozás, megfelelő étrend. A kettő együtt jól működött, és hamar észrevettem a változást.

  Teljesen magával ragadott az edzőterem, egyre komolyabban érdekelt. Először egy barátnőmet kísértem el a versenyeire, és akkor már láttam a lelki szemeimmel, hogy egyszer én is a színpadon fogok állni. Az akarat, kitartás, fegyelem és szorgalom, eljuttatott megvalósítani az álmom.

  Az őszi Életmód Clubbal csupa pozitív tapasztalatom lett. Jó közösség kovácsolódott össze, barátságok születtek. A klubtagok nagyon lelkesek, szuper eredményeket értünk el a csapatommal. Nagy örömmel tölt el, hogy sikerült segítenem őket az útjukon, és egyre közelebb és közelebb kerülnek a vágyott alakjukhoz.

  Ehhez nem kell más, csak tűzzünk ki egy célt, legyen az fogyás, izmosodás, formálódás. Ha valóban elhatározzuk, sikerülni fog! A célod eléréséhez itt leszek én, és segíteni fogok, nem hagyom, hogy feladd! Ahogyan én is megszerettem, úgy Te is meg fogod! Változtass az életmódodon, őrizd meg egészséged, légy fitt! Aki egyszer elkezdi, nem tudja abbahagyni!

  A kép nem elérhető
  előadó
  Vörös Zoltán
  Slider

  Miskolci programunk január 13-án, vasárnap indul az első oktatással!

  Továbbá ekkor kerül sor az első InBody mérésre, valamint az “előtte” kép elkészítésére.
  Életmód Clubos pólódat is ezen a napon veheted át.

  A részvételi díj:
  14 000 Ft, melyet a regisztrációval egyidejűleg bankkártyás fizetéssel, vagy az edzőteremben személyesen kell teljesítened.
  Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, a részvételi számodra ingyenes!

  A tagdíj:
  Havi 9 000 Ft, melyet minden hónap első hetében az edzőteremnek kell fizetned.
  Ezt lehetőséged van a 3 hónapra előre fizetned, így a tagdíj egyöszegben 21 000 Ft

  A programban való részvétel feltétele, hogy érvényes bérlettel rendelkezz!

  Bérletárak Miskolcon:
  Havi bérlet: diák, nyugdíjas: 8 190 Ft férfi: 9 190 Ft női: 8 190 Ft
  3 havi bérlet: diák, nyugdíjas: 23 500 Ft férfi: 21 000 Ft női: 21 000 Ft


  Regisztráció után hozzáférsz majd saját profilodhoz, amit a program ideje alatt is használni fogsz!
  Itt találod meg az összes információt, ami a kezdéssel, és az előtted álló 12 héttel kapcsolatos. Várunk zárt facebook csoportunkba is!

  Ha a részvételt ajándéknak szánod, kérlek, ezen a linken folytasd a vásárlást!
  Itt fizetés után egy kuponkódot küldünk, amellyel ajándékozottad ingyenesen regisztrálhat.

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu