Cutler Fitness Győr

  A Cutler Fitness Győr közel másfél éve nyitotta meg kapuit. Az edzőterem 2200m2-en terül el. 150 professzionális edzőgép várja az izmosodni, fogyni, szálkásodni, formálódni vágyókat. A kezdőtől a versenyre készülőig egyaránt mindenki megtalálja a számára megfelelő gépeket és szolgáltatásokat. Profi trainerek segítenek formába hozni, és elérni vendégeink célját, a kívánt alakot. Ingyenes parkoló használat, ingyenes teremedző és 8 személyes finn illetve infraszauna várja látogatóinkat. A Scitec vitamin és proteinbárban táplálékkiegészítők segítik vendégeink fejlődését. Termünk igényesen kialakított, mindig tiszta, ahova nők és férfiak egyaránt minden korosztályból szívesen járnak. Az első életmód clubot azzal a segítő céllal hoztuk létre, hogy bevonzzuk azt a réteget is, akik valamilyen okból kifolyólag kerülték ezt a fajta mozgásformát, akik nem merték megtenni az első lépéseket a változásért.  A nagy sikerre való tekintettel, azóta két csoportot indítottunk el, és csináltuk végig velük a programot, sikeresen, szép eredményekkel. Idén szeptemberben újra töltve, immáron több Cutler teremmel együtt indítjuk útjára Győrben az 5. életmód programot!

  9027 Győr, Nagysándor József utca 31., ETO Park Pláza 2. emelet

  06 30 436 2292

  www.cutlergyor.hu

  facebook.com/cutlergyor

  9027 Győr, Nagysándor József utca 31., ETO Park Pláza 2. emelet

  06 30 436 2292

  www.cutlergyor.hu

  facebook.com/cutlergyor

  ArrowArrow
  ArrowArrow
  Slider

  Akik segíteni fognak

  A kép nem elérhető
  csoportvezető
  Bolla Adrienn

  Bolla Adrienn vagyok, fitnessmodell versenyző, személyi edző és a győri Életmód Club vezetője, mindemellett gyógypedagógus is.
  Egy évvel ezelőtt álmomban nem gondoltam volna, hogy olyan fordulatot vesz az életem, hogy immáron én nyújthatok másoknak segítő kezet és megoldást életük megváltoztatásában, életmódváltásukban. Múlt évben a gyógypedagógiát a hátam mögött hagyva szakmát váltottam és a győri Cutler Fitnessben kezdtem el dolgozni, mint személyi edző! A személyi edzősködésen kívül pedig olyan megtisztelő feladatot kaptam, hogy a győri Életmód Club csoportvezetőjeként dolgozhatok, immáron a negyedik csoportot hozzásegítve az életük változásához és boldogságukhoz! Idén tavasszal belevágtam a fitness versenyzésbe is. A miértje nagyon egyszerű. Bizonyítani szerettem volna magamnak, egy olyan formát, olyan eredményeket szerettem volna elérni, amelyre én is és a vendégeim illetve a környezetem is büszke lehet. Emellett pedig fontosnak tartottam azt, hogy tudjam milyen érzés végigcsinálni egy kemény diétát. Tudni akartam mivel néznek szembe a vendégeim illetve az Életmód Club tagok, amikor azt mondják, életmódot váltanak és végig csinálják ezt a szuper, komplex programot. Megcsináltam egy tavaszi és egy őszi versenyszezont, eredményesen azt gondolom. Ezekkel a tapasztalatokkal gazdagodva sokkal hitelesebben és sikeresebben tudom segíteni illetve motiválni azokat az embereket, akiknek célja, hogy az életük pozitív irányt vegyen! A célom, hogy segítsek azoknak, akik életmódot szeretnének változtatni, akik készek a változásra, hiszen megfelelő segítségnyújtással, akaraterővel, kitartással és hittel nem létezik lehetetlen!

  A kép nem elérhető
  előadó, tulajdonos
  Vörös Zoltán
  A kép nem elérhető
  előadó, tulajdonos
  Freimann Sándor
  Arrow
  Arrow
  Slider

  Győri programunk január 6-án, szombaton, délután 3 órakor indul az első oktatással!

  Továbbá ekkor kerül sor az első InBody mérésre, valamint az “előtte” kép elkészítésére.
  Életmód Clubos pólódat is ezen a napon veheted át.

  A részvételi díj:
  14 000 Ft, melyet a regisztrációval egyidejűleg bankkártyás fizetéssel, vagy az edzőteremben személyesen kell teljesítened.
  Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, a részvételi számodra ingyenes!

  A tagdíj:
  Havi 9 000 Ft, melyet minden hónap első hetében az edzőteremnek kell fizetned.
  Ezt lehetőséged van a 3 hónapra előre fizetned, így a tagdíj egyöszegben 21 000 Ft

  A programban való részvétel feltétele, hogy érvényes bérlettel rendelkezz!

  Bérletárak Győrben (2017 decemberig):
  Havi bérlet: diák, nyugdíjas: 8 500 Ft felnőtt: 9 900 Ft
  3 havi bérlet: diák, nyugdíjas: 23 000 Ft felnőtt: 27 000 Ft


  Regisztráció után hozzáférsz majd saját profilodhoz, amit a program ideje alatt is használni fogsz!
  Itt találod meg az összes információt, ami a kezdéssel, és az előtted álló 12 héttel kapcsolatos. Várunk zárt facebook csoportunkba is!

  Ha a részvételt ajándéknak szánod, kérlek, ezen a linken folytasd a vásárlást!
  Itt fizetés után egy kuponkódot küldünk, amellyel ajándékozottad ingyenesen regisztrálhat.

   

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu