Botond Fitness

  A mosonmagyaróvári Botond Fitness 1994 óta üzemel. Kis, 100 négyzetméteres konditermünk mára 700 négyzetméteres fitneszcentrummá nőtte ki magát: edzőtermünkben külön női részleg, fitnesz és hardcore terem várja a mozogni vágyókat. Legyen a célod izmosodás, fogyás, szálkásodás, formálódás vagy versenyzés, nálunk a legjobb helyen jársz: edzőink magasan képzettek mind a sport, mind a táplálkozás terén. Az első Életmód Club 2016 szeptemberében indult útjára azzal a céllal, hogy olyan embereknek segítsünk az életmódváltásban, akik azt eddig kudarcként élték meg, vagy bele sem mertek vágni.

  A program során az eleinte idegennek tűnő edzőterem tagjaink második otthonává vált, az edzés és a helyes táplálkozás pedig az életük részévé. Kiemelkedő sikereink bizonyították: a program élhető, működik, és egy új, egészségesebb, magabiztosabb élet lehetőségét kínálja a program résztvevőinek. Idén szeptemberben újratöltve, immáron több Cutler-teremmel együtt indítjuk útjára Mosonmagyaróváron a harmadik Életmód programot!

  ArrowArrow
  ArrowArrow
  Slider

  Akik segíteni fognak

  A kép nem elérhető
  csoportvezető
  Nagy Eszter

  Nagy Eszter vagyok, 26 éves, újságíró.
  Egy évvel ezelőtt kezdtem életmódváltásba azzal a céllal, hogy lefogyjak. A történetem aztán egészen más fordulatot vett. Ugyanis az edzőm, Freimann Sándor ötlete alapján blogolni kezdtem.
  Az első, mindent megváltoztató diétám 14 hétig tartott.
  Az olvasóim hétről hétre követhették a sztorimat, a nagy fogyásomat és azt, hogyan változott meg az életem.
  Egy évvel ezelőtt ugyanis teljesen más voltam. Nem csak külsőleg. Boldogtalan voltam, önbizalomhiányos, hisztis, türelmetlen és borzasztóan negatív. A 14 hetes diétám után aztán rájöttem, mennyire erős is vagyok valójában. És arra, hogyha igazán akarom és elég kitartó vagyok, bármit elérhetek.
  És most, egy évvel később plakátokon látom magam viszont. Meg molinókon, szórólapokon, újságban, tévében. És az Életmód Club mosonmagyaróvári csoportvezetőjeként másokat motiválok arra, hogy végigcsinálják ezt az utat, magukért. Mert én már tudom, hogy jóval többet kapnak majd a szebb testnél.

  A kép nem elérhető
  előadó
  Vörös Zoltán
  A kép nem elérhető
  előadó
  Freimann Sándor
  A kép nem elérhető
  A kép nem elérhető
  A kép nem elérhető
  A kép nem elérhető
  Nagy Gábor
  A kép nem elérhető
  Horváth Zsófi
  Till Bernadett
  Glaser Rebeka
  Nyikos Fernanda
  Edzőink
  Arrow
  Arrow
  Slider

  Mikor és hol indul a program?
  Január 19-én, vasárnap.
  Ezen a napon hosszabb programmal kell számolni (2-3 óra), itt kerül sor az InBody testösszetétel-mérésre és a diéta előadásra.

  Mosonmagyaróváron: 9:00-tól a Hunyadi-iskolában
  Győrben: 14:00-tól, gyülekező a Cutler előtt


  Mikor lesz a zárás?

  Előreláthatólag március 15., vasárnap ugyanazokon a helyszíneken és időpontokban.

  Mit hozz magaddal?
  Papírt és íróeszközt!

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

   
  captcha 
  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.