Cutler Pulzus Fitness Tatabánya

  Ha belépsz a Tatabánya központjában, jól megközelíthető helyen (ráadásul hatalmas, ingyenes parkolóval rendelkező) álló Cutler Pulzus Fitnessbe, az első, amire rájössz, hogy itt tényleg mindenki megtalálja a neki tetsző, megfelelő mozgás- és edzésformát. Ez persze nem is csoda, hiszen a több mint ezer négyzetméteres koplexumban nemcsak, hogy megférnek egymás mellett a crossfitesek, aerobicosok, kettlebell-esek, hanem még segítenek is egymásnak.

  Mindemellett itt azok is megtalálják a számításukat, akiket a hot iron, a kangoo, a fittbody, trx, zumba vagy épp az srs henger torna érdekel. Ez a rengeteg mozgásforma és ember a frissen belépőre is jó hatással van, hiszen már az öltöző felé haladva látja, ahogy a többiek edzenek, tesznek azért, hogy fittebbek legyenek. A jó példa pedig, ahogy mondani szokták, ragadós.

   

  Annak, aki először lép be a terembe, néhány gép futurisztikusnak tűnhet, de hamarosan ők lesznek a legjobb barátai (no meg a lelkiismeretes személyi edzők és Dwayne The Rock Johnson, akit mindenhonnan látni egy óriásplakáton és bizony igen motiváló már a tekintete is). A terem az Amerikából származó legprofesszionálisabb fitness-és cardiogépekkel van berendezve, melyek szakmailag, minőségileg és a megjelenésük tekintetében is egyedülállóak az iparágban!

  Ez tényleg így van: a lábgép például már-már űrkorszakot idéz, a Hoist-gépek pedig kialakításukkal a minél természetesebb, izületeket legkevésbé terhelő edzést segítik. Ráadásul minden izomcsoportra és mozgásformára több gép is rendelkezésre áll, így az sem okozhat gondot, hogy várni kelljen edzés közben, míg más befejezi az edzést. Számos gép és áll rendelkezésre például a felsőtest meg- és kimunkálására, a súlyzós edzéseket "kiváltó" gépekkel a legegyszerűbb mozgásokat is változatos formában és módon végezhetjük, hogy csak néhány lehetőséget említsünk. De ezek mellett mintegy fél tucatnyi futópad és még több cardiogép is a vendégek rendelkezésére áll. Persze, ha valaki nem egyedül szeretne cardiózni, ott vannak még az aerobic vagy épp zumba edzések, ahol társaságban, edző irányításával töltheti ezt az időt. A hazánkban egyre szélesebb körben elterjedő Crossfit edzésforma szerelmeseit egy speciális különterem várja, amely komplex eszöztárával és minden egyéb felszereléssel szolgálja az állóképességüket és erjeüket is fejlesztőket. Ahogy a fitness-, vagy aerobicteremben, itt is tapasztalt és profi edzők várják a vendégeket.

   

  A klasszikusnak nevezhető edzőtermi szogláltatások mellett egyebekkel is várják itt a vendégeket: mi is eshetne jobban például egy kimerítő edzés után, mint egy jó masszázs vagy épp szoláriumozás? És akkor (elsősorban) a hölgyeknek kedvezve a fodrászatról még nem is beszéltünk! A környezet nagyban befolyásolja az ember lelkiállapotát, és erre a Cutlerben is odafigyelnek: az exkluzív, tiszta, rendezett környezetben a több tucatnyi gép ellenére sincs zsúfoltság, a klimatizált és folyamatosan cserélt levegő pedig a közérzetre is jó hatással van. Sokat elárul arról, hogy milyen is itt a hangulat, hogy a recepciós pult mellett kialakított pihenőben a kényelmes fotelekben sokan maradnak beszélgetni, inni egy-egy fejérjeturmixot vagy enni valamilyen egészséges finomságot.

   

  A Cutler fő célja az Életmód Clubhoz való csatlakozással az volt, hogy bátorítsanak és segítsenek minél több olyan embernek aki szeretne mozogni, lefogyni, izmosodni vagy egyszerűen csak egészségesen élni de eddig idegenkedtek az az edzőtermek világától. Az első etap után bátran kijelenthetjük, ez sikerült: az életmódosok nem csupán egymást köszöntik ismerősként, segítik tanáccsal, osztják meg egymással a személyi edzőktől kapott tapasztalatokat. A személyi edzők, akik segítik őket, egyébként is folyamatos tanácsokkal, előadásokkal segítik életmódváltásukat, így igazi közösség alakult ki, amelynek bázisa és motorja a Cutler Pulzus Fitness.

  ArrowArrow
  ArrowArrow
  Slider

  Akik segíteni fognak

  A kép nem elérhető
  csoportvezető
  Bódis Krisztián

  Bódis Krisztián vagyok, a tatabányai Életmód Club csoportvezetője.

  Fiatalkorom óta szerves része az életemnek a mozgás. Sokféle sportot kipróbáltam, de a súlyzós edzés lett a szerelmem. Gimnáziumi érettségi után testépítés- és személyi edző végzettséget szereztem a Fitness Akadémián. Jelenleg a Testnevelési Egyetemen folytatom felsőfokú tanulmányaimat.
  2015 után a 2017-es őszi versenyszezonban is megmérettettem magam, és gőzerővel készülök a következő szezonomra!

  A szeptemberben induló első csapat, minden elővárakozást felülmúlva teljesítette a programot, a résztvevőink döntő többsége elérte a kitűzött céljait a segítségünkkel!
  Szakképzett csapatunk várja az Életmód Club következő résztvevőit, a környék legjobban felszerelt edzőtermében, a tatabányai Cutler- Pulzus Fitnessben!

  A kép nem elérhető
  előadó
  Vörös Zoltán
  Slider

  Tatabányai programunk Január 20-án, 17 órakor indul az első oktatással!

  Ekkor kerül sor az első InBody testösszetétel mérésre, valamint az “előtte” kép elkészítésére.
  Életmód Clubos pólódat is ezen a napon veheted át.

  A Program díja: br. 35 000Ft

  Ebből jelentkezéskor 14 000 Ft-ot kell csupán rendezned weboldalunkon fiókod létrehozását követően bankkártyával, vagy az edzőteremben személyesen.


  A fennmaradó 21 000Ft-ot az első edzést megelőzően kell fizetned a teremben személyesen. Kérlek vedd figyelembe, hogy ezt a díjat az edzői csapatodnak fizeted, nem a teremnek, így a bankkártyás fizetés nem megoldható!

  A programban való részvétel feltétele, hogy érvényes bérlettel rendelkezz!

  Bérletárak Tatabányán:
  Havi bérlet: diák, nyugdíjas: 7 500 Ft felnőtt: 8 800 Ft
  3 havi bérlet: felnőtt: 25 000 Ft

  A regisztrációhoz először hozd létre fiókodat!

  Ezt követően tudsz online, fizetni.

  A teremben történő fizetéshez előbb fiókodban el kell indítani a vásárlási folyamatot, majd a teremben történő fizetést kell választanod. A rendszerünkbe csak ez után kerülsz be, és a helyszíni fizetés is csak így lehetséges!

  Sikeres jelentkezés után hozzáférést kapsz zárt Facebook csoportunkba is!

  A 9 hét programja:

  A kezdő mérés 2019. Január 20-án lesz, délután 5 órakor.
  Hosszabb, 3-4 órás elfoglaltsággal számolj, itt készítjük el az „előtte” képedet, valamint a kezdő InBody testösszetétel mérést is. Ezt követően a 9 hét alapjául szolgáló diéta előadást, valamint a táplálékkiegészítőkről szóló előadást tartjuk meg.

  A program alatt 3 „edzős heted” lesz:

  1. edzős hét: 21-25.
  2. edzős hét: 11-15.
  3. edzős hét: 04-08.

  Ennek célja, hogy edződ segítségével megismerd a képeket, a gyakorlatok helyes kivitelezését.

  Edzésterveden fejlődésed függvényében nehezítünk majd.

  A program alatt több előadással is készülünk. Ezek a következők:

  1. 01.27. 10:00: Sütés-főzés
  2. 02.03. 08:15: Közös edzés (opcionális)
  3. 02.10. 10:00: Edzéselmélet előadás
  4. 02.17. 08:15: Közös edzés (opcionális)
  5. 02.24. 08:15: Közös edzés
  6. 03.03. 10:00: Holtpont előadás
  7. 03.10. 08:15.: Közös edzés (opcionális)
  8. 03.17. 10:00: Vízhajtás előadás
  9. 03.31. 10:00: Élet az Életmód Club után

  A program zárása: 2019. 03.24. 15:00

  Az előadásokon való részvétel nem kötelező, de erősen ajánlott.  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

   
  captcha 
  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.