Bő ruha a fürdőruha helyett? Semmi strand, csak kertben napozás? Nem jól csinálod, segítünk!

    A nyári forma télen készül. Tartja a mondás. Azonban még nem vagy elkésve.

    Ha ezt a cikket olvasod, bizonyára előre rettegsz a strandszezontól. Sőt, esetleg a rövidnadrágtól is. A fürdőruhától meg pláne.

    Tudom, milyen érzés. Nagy Eszter vagyok, az Életmód Club bloggere. 16 kilótól szabadultam meg, velük együtt az önbizalomhiányomtól is.

    Tavasz van, állsz a tükör előtt felöltözve. Nem is emlékszel mikor álltál utoljára meztelenül a tükör előtt. Vagy álltál mérlegre. Szóval, állsz ott felöltözve, hosszú nadrág, póló, puha bőrkabát. Kényelmes cipő. A derekadon markolászod a hurkákat és dünnyögsz magadban. Hogy jó-jó, a ruha ápol és eltakar, de mindjárt itt a nyár. Hogy fogsz így rövidgatyót húzni? És a strand? Azzal mi lesz?

    Már előre rástresszelsz a dologra. Hogy megnyugtasd magad bekapsz egy csokit. Már úgyis mindegy, a nyári forma télen készül. Majd jövő nyárra, január elsejétől.

    Aztán megérkezik a strandszezon. A rövidnaci marad a szekrényben, inkább választasz egy hosszút, vékonyabb anyagból. A te lábaidat ne nézze senki, rajtad ne nevessenek. Meg amúgy is, mit szólnának hozzá, hogy nem vagy tökéletes. Strand meg minek, ha van szolárium vagy kert ahol tudsz napozni. Probléma megoldva, nem lát senki.

    Aztán amikor a hőség már elviselhetetlen, és bármit megadnál azért hogy megmártózhass a hűs habokban a családdal meg a barátokkal, három opció van. Egy kerti kismedence, ott legalább nem lát semmit. Bár elfeküdni is bajos benne, úszni meg pláne, de nem gáz, legalább hűsít. Ha erre nincs lehetőséged, inkább maradsz otthon és duzzogsz a ventillátor előtt. Vagy sírsz. Mert mennél, de szégyelled magad. A tested. Nem éreznéd jól magad, ennél a ventillátor is jobb. Meg egy kis fagyi, csak mert szomorú vagy.

    Vagy mégis elmész. Nem gond, majd a magadra kötsz egy törölközőt. Az eltakar. Amikor aztán megindulsz a víz felé le kell kapni. És ezerrel szeded a lábaid hogy minél előbb bejuss a vízbe. Ott nem érzed a súlyodat, és nem lát senki. Aztán amikor visszaindulsz, hogy bebugyoláld magad a törölköző mögé megakad a szemed valakin, aki előtted megy ki a medencéből. De jó neki, milyen sportos. Milyen szép alakja van.

    Lehangolódsz. Visszakötöd magadra a törölközőt és hirtelen úgy érzed, mindenki téged bámul. És mindenki szebb mint te. És már meg is bántad, hogy ott vagy.

    Aztán többet nem mész. A hónapban, a nyáron, a szezonban, vagy évekig. És alig várod a teled, hogy visszabújhass a hosszú és bő ruhákba, amik ápolnak és eltakarnak.

    Ennek idén nem kell így történnie.

    Mi segítünk neked abban, hogy elfogadd magad, hogy szeresd magad, és büszke legyél magadra. Hogy örömmel vedd fel a rövidnadrágot, és a strandolás kikapcsolódás legyen, amikor eszedbe sem jut az, ki mit gondol rólad.

    Hogyan? Jelentkezz most az Életmód Club Strand Forma programjára!

    Hogy mi ez? 12 hetes életmódváltó programunk gyorsított, expressz változata. Célunk, hogy 6 hét alatt a lehető legnagyobb változást érd el.

    6 hetet kérünk az életedből, AZ ÉLETEDÉRT!

    Strand Forma programunkat 9 városban indítjuk:
    (A terem nevére kattintvatalálod a pontos árazást és a fontos infókat az adott edzőteremmel kapcsolatban!)

    - Április 29., vasárnap - Kaposvár, 10:00 - Cutler Gym & Fitness
    - Április 29., vasárnap - Pécs, 15:00 - Cutler Gym & Fitness Center
    - Május 2., szerda - Debrecen, 17:00 - Cutler Gym
    - Május 3., csütörtök - Sopron, 17:00 - Cutler Gym & Fitness
    - Május 4., péntek - Veszprém, 17:00 - Cutler by Scitec Nutrition
    - Május 5., szombat - Szeged, 10:00 - Gym Class
    - Május 5., szombat - Tatabánya, 16:00 - Cutler Pulzus Fitness
    - Május 6., vasárnap - Mosonmagyaróvár, 9:00 - Botond Fitness
    - Május 6., vasárnap - Győr, 14:00 - Cutler Fitness

    Ne habozz, jelentkezz most! Ehhez csak IDE kell kattintanod.

    Vagy, ha többet szeretnél megtudni programunkról, ITT minden infót megtalálsz.

    Kapcsolat

    Botond Fitness Kft.

    • dummy hello@eletmodclub.hu

    Hírlevél

     
    captcha 
    Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

    Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.