Lehet valaki túl öreg a súlyzós edzéshez?

    Egyetlen szóban tudunk válaszolni: nem.


    Ugyan néhány sérülés vagy betegség bizonyos gyakorlatokat kizárhat a súlyzós edzés repertoárjából, ez nem korfüggő. Soha nincs késő változtatni! 

    Attól félsz, hogy kinéznek majd az edzőteremből? Ne tarts ettől! Az edzőteremben ugyanis -te is tapasztalod majd- mindenki magára figyel. A saját elméjére, a saját testére, a saját gyakorlatára. Nem pedig arra, hogy néz ki, hány éves és mit csinál a másik.

    Programunkat számos, idősebb korosztályhoz tartozó tagunk sikerrel végigvitte már. Egyikük, a kaposvári Dósa Ari blogot is írt a történetéről. A 64 éves, ötunokás nagymama elképesztő eredményeket ért el a 12 hét alatt. 

    Idézet Ari blogjából:

    "Régebben azt hittem hogy a konditermekbe csupa izmos, csinos, jó alakú ember jár, hogy onnan az ilyeneket mint én kinézik. Mit akar itt ez a dagadt nyanya? Féltem az ottani sok, különös masinától is, hogy majd nem tudom megtanulni kezelni, hogy nevetséges leszek, ahogy kínlódom velük, rajtuk! 

    Meg kell mondjam, nagyon pozitívan csalódtam. A Cutler minden kételyemet eloszlatta. Első alkalommal is nagyon kedvesen fogadtak amikor tétován beóvakodtam,és gyanakodva szétnéztem. Aztán ahányszor csak edzésre mentem, alkalomról-alkalomra egyre inkább otthon éreztem magam. 

    Kedvesen üdvözölt mindenki, a recepcióstól az edzőkig, az ott lévő fiatalok, idősebbek barátsággal fogadtak. És láttam, látom hogy járnak oda olyanok is mint én, még néhány fiatalabb is van, aki hozzám hasonló, kissé túlméretezett popsit cipel. Kismamák, akik vissza szeretnék nyerni a régi formájukat, derékfájósok, akik a szuper edzőknek köszönhetően ismét végig tudják állni, ülni a műszakjukat. diákok, akik most akarnak csábító izmokat gyűjteni magukra, és – igen, – ilyen idősek is, mint én! 

    Én, vén tyúk azt mondom, nagyon jólesik ez az egész. És akkora elégedettség van bennem amikor hazafelé tartok, hogy el sem tudom mondani."

    Ari bejegyzéseit IDE KATTINTVA érheted el!

    Legfrissebb cikkek

    Kapcsolat

    Botond Fitness Kft.

    • dummy hello@eletmodclub.hu

    Hírlevél

     
    captcha 
    Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

    Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.