Szebb test? Nálunk sokkal több kapsz - ezek az életmódváltás hatásai!

    Sokan azért kacérkodnak a programunk gondolatával és azért jelentkeznek, mert fogyni szeretnének. Vagy izmosodni. Szóval szebb alakot, szebb testet szeretnének maguknak. Ám mi ennél jóval többet kínálunk!


    Diétánk és edzéstervünk profi sportolók módszerén alapszik. De ez ne ijesszen meg: az alapoktól építjük fel a várat!

    Elmondjuk neked mit, mikor, hogyan és mennyit egyél ahhoz, hogy elérd a kívánt formát. Ez a diéta azonban hatalmas tudást ad majd a kezedbe: a 12 hét végére képben leszel az ételek tápértékével, összetételével, tudni fogod mi jó és mi rossz a testednek. Ennek a tudásnak a birtokában pedig nem lesz gond a leadott súly megtartása, sőt, úgy formálod majd a testedet, ahogyan csak szeretnéd a 12 hét után!

    Diétás séf leszel: mindennek el tudod majd készíteni a diétás verzióját, hiszen a fejedben végtelen lista lesz azokból az egészséges alapanyagokból, amikre lecserélheted az egészségtelen hozzávalókat!

    A zsírban szegény, cukortól és finomított szénhidrátoktól mentes diéta számos jótékony hatással lesz majd a testedre! Energikusabb leszel, fittebb, gyorsabb lesz az anyagcseréd. Sőt, egészségügyi problémáidon is jelentősen javíthatsz!

    Edzéstervünket szintén hozzád, és az edzettségi állapotodhoz igazítjuk. Félsz az edzőtermi légkörtől? Meg fogsz lepődni! Néhány hét elteltével az edzőterem a második otthonoddá válik majd, ahol egy percig sem feszengsz majd. Hanem kikapcsolsz, és élvezed az ott eltöltött időt!

    A 12 hét azonban tartogat számodra még valamit: a belső változást! A program végén egészen más ember leszel. Kitartóbb, türelmesebb.. Olyan ember, aki tisztában van az értékeivel, magabiztos és hisz magában! Aki nem lát többé akadályt maga előtt, mert már tudja, mennyire erős is valójában.

    Mi erre a garancia? Látogass el Facebook-oldalunkra, és nézd meg előtte-utána képeinket! Feltűnik az az elégedett, őszinte mosoly az utána képeken a tagjaink arcán?

    Meggyőző, ugye? Mire vársz még, ne habozz! JELENTKEZZ most: www.eletmodclub.hu

    Legfrissebb cikkek

    Kapcsolat

    Botond Fitness Kft.

    • dummy hello@eletmodclub.hu

    Hírlevél

     
    captcha 
    Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

    Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.