Cutler GYM Kecskemét

  A kecskeméti Cutler Gym , már az elhelyezkedésében is különleges , hiszen a városközpont szívében található, legnagyobb alapterületével és nemzetközi színvonalú gépparkjával messze kiemelkedik a fitnesztermek sorából.

  Megvan az az előnye is, hogy bár koedukált a terem , a női és férfi öltözők elkülönülő szinten találhatók. A női öltöző a kardió parkkal és az aerobik teremmel szemben , a funkcionális terem felett helyezkedik el. Számos recepciósunk és edzőnk a vendégek kényelmét tekinti legfontosabbnak.

  Gépparkunk kialakításánál fokozott figyelmet fordítottunk arra, hogy ne csak egy gépcsalád termékei legyenek nálunk megtalálhatók, hanem mindegyik gépcsaládból a legjobb képviseltesse magát. A gépparkunk biztonságos edzést nyújt nem csak az aktív sportolóknak, hanem a hobbi mozogni vágyóknak is. Különös figyelmet fordítottunk arra hogy a gépeink mozgástartománya csak az adott izomcsoportot dolgozza meg az ízületek leterhelése nélkül, ezért az idősebb korosztály, vagy akár a túlsúllyal rendelkező vendégeink is is nyugodtan tudnak nálunk edzeni, kikapcsolódni. Folyamatosan fejlesztjük a termet és elképzeléseinket a vendégek igényeihez mérten alakítjuk.

  Kardió gépeink teljesen forradalmiak , androidos rendszerű monitoros futópadok és biciklik várják az edzeni vágyókat, melyeken a wifi-kapcsolat segítségével média eszközöket tudnak használni illetve Virtuális sétát tenni a világ különböző pontjain, legyen az tengerpart vagy nagyváros itt minden megtalálható.

  Csoportos óráinkkal biztosítjuk a lehetőséget a változatos testedzéshez, folyamatos szakértői felügyelet mellett.

  A kemény edzés mellett a kikapcsolódás is fontos e ezért öltözőinkben törekszünk a nyugalom és tisztaság megteremtése mellett , az igényes megjelenésre.

  6000 Kecskemét Kálvin tér 10-12

  06 70 426 9938‬

  facebook.com/cutlergymkecskemet

  6000 Kecskemét Kálvin tér 10-12

  06 70 426 9938‬

  facebook.com/cutlergymkecskemet

  ArrowArrow
  ArrowArrow
  Slider

  Akik segíteni fognak

  A kép nem elérhető
  csoportvezető
  Strázsi Bianka

  A BudapestiTestnevelésiEgyetem hallgatója. Gyerekkorom óta versenyszerűen sportolok.Kezdetben atletizáltam melyben jelentős sikereket értem el, mellette hobbiszinten judóztam. Később a funkcionális edzés irányába kezdtem nyitni, melyet lassan 9 éve aktívan gyakorolok is. Mondhatom hogy megtaláltam a számomra legmegfelelőbb mozgásformát, melyet nagy örömmel és odaadással tanítok meg a nálam edzeni , mozogni vágyó vendégeimnek is. Tanulmányaimból és személyiségemből adódóan is széleskörű a látásmódom így a különböző típusú emberekkel is könnyedén megtalálom a megfelelő kontaktot.

  A szeptemberi Életmód Clubbal is jelentős sikereket értünk el a nálunk fogyni változni akaró emberekkel. Kijelenthetem hogy a lemorzsolódás a mi csapatunkban o%-os volt. Mindenkinél sikerült jelentős változást elérni. A mi csapatunkban igazi barátságok tudtak kialakulni amelyek többek közt a közös mozgásnak és a közös céloknak is köszönhető.

  A kép nem elérhető
  előadó
  Vörös Zoltán
  Slider

  Kecskeméten programunk január 7-én, vasárnap, reggel 9 órakor indul az első oktatással!

  Továbbá ekkor kerül sor az első InBody mérésre, valamint az “előtte” kép elkészítésére.
  Életmód Clubos pólódat is ezen a napon veheted át.

  A részvételi díj:
  14 000 Ft, melyet a regisztrációval egyidejűleg bankkártyás fizetéssel, vagy az edzőteremben személyesen kell teljesítened.
  Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, a részvételi számodra ingyenes!

  A tagdíj:
  Havi 9 000 Ft, melyet minden hónap első hetében az edzőteremnek kell fizetned.
  Ezt lehetőséged van a 3 hónapra előre fizetned, így a tagdíj egyöszegben 21 000 Ft

  A programban való részvétel feltétele, hogy érvényes bérlettel rendelkezz!

  Bérletárak Kecskeméten:
  Havi bérlet: diák, nyugdíjas: 8 590 Ft felnőtt: 9 990 Ft
  Havi bérlet 14:00-ig: felnőtt: 8 990 Ft
  3 havi bérlet: diák, nyugdíjas: 22 500 Ft felnőtt: 25 990 Ft


  Regisztráció után hozzáférsz majd saját profilodhoz, amit a program ideje alatt is használni fogsz!
  Itt találod meg az összes információt, ami a kezdéssel, és az előtted álló 12 héttel kapcsolatos. Várunk zárt facebook csoportunkba is!

  Ha a részvételt ajándéknak szánod, kérlek, ezen a linken folytasd a vásárlást!
  Itt fizetés után egy kuponkódot küldünk, amellyel ajándékozottad ingyenesen regisztrálhat.

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu