Scitec Gold Fitness Club Budapest

  A Scitec Gold Fitness Club hazánk legjobban felszerelt és legkorszerűbb edzőterme, amelyet Magyarország világbajnokai megálmodtak és meg is valósítottak. A Team Scitec tagjainak az volt célja, hogy létrehozzák Magyarország legjobban felszerelt edzőtermét egy igazán lenyűgöző környezetben a hobbisportolók számára.

  Ha kíváncsi vagy elérték- e céljukat, akkor gyere és tekintsd meg megvalósult álmukat. Minden gépcsalád legjava felvonul a palettán. Az amerikai szupertermekre emlékeztető design, hangulat, a szuper exkluzív öltöző, zuhanyzók, recepció mind-mind azt a célt szolgálja, hogy a lehető legtöbbet adja az idelátogató hölgyeknek, uraknak legyen szó olimpikonról vagy egy angol tanárnőről.

  A speciális géppark mindenki számára maximális formálódást tesz lehetővé akár idősebb korosztálynak is, az izületkímélő technológiáknak köszönhetően. Ha keményebb embert próbáló edzésre vágysz azt is megtalálod fineszrészünkön és crossfitness szekciónkban is. Adj magadnak egy esélyt, hogy a legjobbak által tervezett teremben a segítségükkel kipróbálhasd a termet.

  A Scitec Gold Fitness Club a Lurdy Ház földszintjén található meg. Az idelátogatókat ingyenes külső parkoló és kényelmes mélygarázs várja. A parkoló kártyájukat a teremben tudják ingyenessé tenni a recepción egy terminálon keresztül. Két bejáraton keresztül is megközelíthető a terem.

  Hiszünk a fővárosban induló Életmód Club sikerében, és abban, amit képvisel. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy tovább erősítsük ezt a nemes kezdeményezést és ez által, még több embert tegyünk fittebbé és egészségesebbé.

  Fő célunk, hogy a program résztvevői egy sokkal magabiztosabb, boldogabb és egészségesebb életet tudjanak élni. Ehhez, azonban az kell, hogy megismerkedjenek egy olyan életformával, amelyben rögzítésre kerülnek az egészséges életmód irányelvei egy teljesen családias, feszélyezettségtől mentes légkörben.

  Próbára fel!

   

  Team Scitec Gold

  IX. Budapest Könyves Kálmán krt.12-14. Lurdy ház Fszt.

  06 30 997 6421

  www.scitecgold.hu

  IX. Budapest Könyves Kálmán krt.12-14. Lurdy ház Fszt.

  06 30 997 6421

  www.scitecgold.hu

  ArrowArrow
  ArrowArrow
  Slider

  Akik segíteni fognak

  A kép nem elérhető
  csoportvezető
  Boda Balázs

  Boda Balázs vagyok, a Scitec Gold edzőteremben dolgozom, mint személyi edző és Budapesti Életmód Club csoportvezetője. Tanulmányaimat a Fitness Companynál végeztem testépítés szakon. Vékony gyerekként mindig is vonzottak a súlyzós edzések hogy hogyan is tudnám a testem alakítani, izmosítani. Éppen ezért az egészséges életmód hosszú évek óta az életem szerves része. Pár éve a versenyzésbe is belecsöppentem és az így megszerzett tudásomat a mai napi eredményesen kamatoztatok. Eredményeim: Wbpf magyar bajnokság 2. helyezés, Wbpf Európa bajnokság 4. helyezés.

  Mindenképp jelentkezzetek ha fogyni vagytok vagy csak izmosodni-formálódni de legfőképp akkor ha egy teljes életmód váltást szeretnétek az életetekben. Higgyétek el, megéri hisz az egészségnél nincs fontosabb a világon. A program 3 hónapja során végig veletek leszünk én és a csapatom és garantálom, hogy nem hagyjuk, hogy feladjátok.

  A kép nem elérhető
  előadó
  Vörös Zoltán
  Slider

  Budapesti programunk a Scitec Gold Fitness Clubban január 14-én, vasárnap, reggel 9 órakor indul az első oktatással!

  Továbbá ekkor kerül sor az első InBody mérésre, valamint az “előtte” kép elkészítésére.
  Életmód Clubos pólódat is ezen a napon veheted át.

  A részvételi díj:
  14 000 Ft, melyet a regisztrációval egyidejűleg bankkártyás fizetéssel, vagy az edzőteremben személyesen kell teljesítened.
  Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, a részvételi számodra ingyenes!

  A tagdíj:
  Havi 9 000 Ft, melyet minden hónap első hetében az edzőteremnek kell fizetned.
  Ezt lehetőséged van a 3 hónapra előre fizetned, így a tagdíj egyöszegben 21 000 Ft

  A programban való részvétel feltétele, hogy érvényes bérlettel rendelkezz!

  Bérletárak a Scitec Goldban:
  Havi bérlet: diák, nyugdíjas: 11 900 Ft férfi: 14 900 Ft női: 12 900 Ft
  3 havi bérlet: diák, nyugdíjas: 33 900 Ft férfi: 41 900 Ft női: 35 900 Ft


  Regisztráció után hozzáférsz majd saját profilodhoz, amit a program ideje alatt is használni fogsz!
  Itt találod meg az összes információt, ami a kezdéssel, és az előtted álló 12 héttel kapcsolatos. Várunk zárt facebook csoportunkba is!

  Ha a részvételt ajándéknak szánod, kérlek, ezen a linken folytasd a vásárlást!
  Itt fizetés után egy kuponkódot küldünk, amellyel ajándékozottad ingyenesen regisztrálhat.

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu