Cutler GYM Kecskemét

  A kecskeméti Cutler Gym , már az elhelyezkedésében is különleges , hiszen a városközpont szívében található, legnagyobb alapterületével és nemzetközi színvonalú gépparkjával messze kiemelkedik a fitnesztermek sorából.

  Megvan az az előnye is, hogy bár koedukált a terem, a női és férfi öltözők elkülönülő szinten találhatók. A női öltöző a kardió parkkal és az aerobik teremmel szemben , a funkcionális terem felett helyezkedik el. Számos recepciósunk és edzőnk a vendégek kényelmét tekinti legfontosabbnak.

  Gépparkunk kialakításánál fokozott figyelmet fordítottunk arra, hogy ne csak egy gépcsalád termékei legyenek nálunk megtalálhatók, hanem mindegyik gépcsaládból a legjobb képviseltesse magát. A gépparkunk biztonságos edzést nyújt nem csak az aktív sportolóknak, hanem a hobbi mozogni vágyóknak is. Különös figyelmet fordítottunk arra hogy a gépeink mozgástartománya csak az adott izomcsoportot dolgozza meg az ízületek leterhelése nélkül, ezért az idősebb korosztály, vagy akár a túlsúllyal rendelkező vendégeink is is nyugodtan tudnak nálunk edzeni, kikapcsolódni. Folyamatosan fejlesztjük a termet és elképzeléseinket a vendégek igényeihez mérten alakítjuk.

  Kardió gépeink teljesen forradalmiak , androidos rendszerű monitoros futópadok és biciklik várják az edzeni vágyókat, melyeken a wifi-kapcsolat segítségével média eszközöket tudnak használni illetve Virtuális sétát tenni a világ különböző pontjain, legyen az tengerpart vagy nagyváros itt minden megtalálható.

  Csoportos óráinkkal biztosítjuk a lehetőséget a változatos testedzéshez, folyamatos szakértői felügyelet mellett.

  A kemény edzés mellett a kikapcsolódás is fontos e ezért öltözőinkben törekszünk a nyugalom és tisztaság megteremtése mellett , az igényes megjelenésre.

  ArrowArrow
  ArrowArrow
  Slider

  Akik segíteni fognak

  A kép nem elérhető
  csoportvezető
  Horváth Szilvia
  A kép nem elérhető
  előadó
  Vörös Zoltán
  Slider

  Kecskeméti programunk Január 12-én, 15 órakor indul az első oktatással!

  Ekkor kerül sor az első InBody testösszetétel mérésre, valamint az “előtte” kép elkészítésére.
  Életmód Clubos pólódat is ezen a napon veheted át.

  A Program díja: br. 35 000Ft

  Ebből jelentkezéskor 14 000 Ft-ot kell csupán rendezned weboldalunkon fiókod létrehozását követően bankkártyával, vagy az edzőteremben személyesen.


  A fennmaradó 21 000Ft-ot az első edzést megelőzően kell fizetned a teremben személyesen. Kérlek vedd figyelembe, hogy ezt a díjat az edzői csapatodnak fizeted, nem a teremnek, így a bankkártyás fizetés nem megoldható!

  A programban való részvétel feltétele, hogy érvényes bérlettel rendelkezz!

  Bérletárak Kecskeméten:
  Havi bérlet: diák, nyugdíjas: 8 590 Ft felnőtt: 9 990 Ft
  3 havi bérlet: diák, nyugdíjas: 22 500 Ft felnőtt: 25 990 Ft

  A regisztrációhoz először hozd létre fiókodat!

  Ezt követően tudsz online, fizetni.

  A teremben történő fizetéshez előbb fiókodban el kell indítani a vásárlási folyamatot, majd a teremben történő fizetést kell választanod. A rendszerünkbe csak ez után kerülsz be, és a helyszíni fizetés is csak így lehetséges!

  Sikeres jelentkezés után hozzáférést kapsz zárt Facebook csoportunkba is!

  A 9 hét programja:

  HAMAROSAN…

  A kezdő mérés 2019. Január 12-én lesz, délután 3 órakor.
  Hosszabb, 3-4 órás elfoglaltsággal számolj, itt készítjük el az „előtte” képedet, valamint a kezdő InBody testösszetétel mérést is. Ezt követően a 9 hét alapjául szolgáló diéta előadást, valamint a táplálékkiegészítőkről szóló előadást tartjuk meg.

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

   
  captcha 
  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.