Noémit kicserélték - 13,9 kiló ment, a mosoly jött a 12 hét végére

  Noémi számára véget ért a 12 hetes program.


  Történetét itt olvashatod >>

  Hát eljött ez a nap is! Kedden lejárt a 90 nap. A program elején úgy nyilatkoztam, hogy a heti egy kilós fogyással elégedett leszek. Ezt a célkitűzést sikeresen abszolváltam, a mérleg a január 11-i súlyomhoz képest 13,9 kilogrammal mutatott kevesebbet. A vízhajtást nem vállaltam be, így a fogyásom „nettó” súlycsökkenés.

  Lehetett-e volna több is? Nyilván, nincs olyan eredmény, amelyet nem lehetne túlszárnyalni. Nekem az adott körülmények között ennyit sikerült, ezzel az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok. Az egy évvel ezelőtti testsúlyomhoz képest -21 kg. Kicsit megdöbbentem azon, hogy az izomtömegem is csökkent közel 4 kg-mal a súlyzós edzések és a fokozott fehérje fogyasztás ellenére, azonban szerencsére így sem nézek ki úgy, mint egy összeesett csumaszatyor. 

  Az elején az ételek mennyisége, na meg a csirke elfogyasztása okozott nehézséget, de ezen is sikerült túllépnem. Azt azért nem mondom, hogy megkedveltem a csirkehúst, de most már a cél érdekében kiegyezek vele. Ugyanez elmondható a súlyzós edzésekről is. Megkedvelnem nem sikerült, de tudomásul vettem, hogy a célom eléréséhez szükséges.

  Az idő múlásával azt vettem észre, hogy az étkezések sokadrangúvá váltak a számomra. Ez a mérés utáni is bebizonyosodott. A Cutler után az első utam a TESCO-ba vezetett, mert a macsekoknak kellett egy kis nasi. Úgy mentem be, hogy most bármilyen kaját megvehetek magamnak, amit megkívánok. Saját magam is megdöbbentem azon, hogy végül a öreg kandúromnak szánt csirkemájon kívül mást nem vásároltam, egyszerűen nem volt semmi olyan kaja, amit megkívántam volna. A férjem pezsgővel és kettő szelet fatörzzsel várt otthon. Fél pohár pezsgő és egy fatörzs elfogyasztása után telítődtem.

  A megkezdett utat kicsit másként, de természetesen folytatom. Az étkezésemen annyiban kívánok változtatni, hogy eseti jelleggel a tejtermékekkel és a nyár közeledtével a gyümölcsökkel bővítem a repertoáromat. A testmozgás mennyiségét nem csökkentem, csak az összetételén változtatok. 

  Voltak-e nehéz pillanatok, illetve olyan pont, hogy a feladáson gondolkoztam volna az elmúlt három hónapban? Előfordultak olyan etapok, amikor nem tudtam annyit edzeni, amennyit szerettem volna, valamint a bőrkiütéseim is egy rövid időre lazább sebességre intettek, de a feladás egyszer sem fordult meg a fejemben. Ami nehézséget okozott, az a feszes időbeosztás volt. Mivel a munkaidőm vége nem fix, így inkább későbbi időpontokra terveztem az edzéseket. Ennek következtében voltak „holtidőim”, amikor ugyan edzés előtt haza tudtam menni, de annyi időm már nem volt, hogy ott érdemi tevékenységet tudjak végezni.

  Mit adott a program?

  Ráébresztett arra, hogy az általam eddig egészségesnek hitt étkezésem nem volt teljes mértékben az. Beláttam azt, hogy a mozgás csak az egyik, de nem a legfontosabb tényező a fogyókúrában. Sikerült elindulnom egy úton, amelyről nem szeretnék letérni. Ehhez azonban szükséges volt Fanni, Szilvi és Barni segítsége.

  Köszönöm Nektek!

  Bő ruha a fürdőruha helyett? Semmi strand, csak kertben napozás? Nem jól csinálod, segítünk!

  Jelentkezz most az Életmód Club Strand Forma programjára! Hogy mi ez? 12 hetes életmódváltó programunk gyorsított, expressz változata. Célunk, hogy 6 hét alatt a lehető legnagyobb változást érd el. 6 hetet kérünk az életedből, AZ ÉLETEDÉRT!

  A részletekért KATTINTS IDE!

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

   
  captcha 
  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.