Viki az utolsó pofon után is felállt, és megtanult hinni önmagában

  Idegőrlő holtpontokat kellett legyűrni az utolsó héten.


  Hétfő reggel, bár a mérlegelésnél nem teljesen azt az eredményt kaptam, mint vártam, nagy lendülettel indultam neki az utolsó hétnek. Tök fura volt arra gondolni, hogy szombaton vége a programnak. Úgy voltam vele, hogy ezt már fél lábon is kibírom, és kezdett tudatosulni, hogy én ezt végig fogom csinálni. 

  Lehet én vagyok ezen a legjobban meglepődve, mert az egy dolog, hogy úgy vágtam bele, hogy ezt meg kell csinálni, de hogy ez tényleg meg is valósul, büszkeséggel tölt el. A héten már úgy terveztem, hogy minimálisra veszem a szénhidrátot, hogy menjen még le a súlyból az utolsó napokra. Nullázni nem mertem, mivel szellemi munkát végzek, és nem lenne jó, ha valamit benéznék.

  Az edzésben is egy utolsó hajrára készültem. Bele kellett adni mindent még utoljára. Persze az edzést folytatom tovább a program után is, nem szeretném a nehézségek árán lefaragott kilóimat pár hét alatt visszaszedni. Ennek ellenére éreztem, hogy az erőm végét járom, de becsülettel végigcsináltam a gyakorlatokat.

  A környezetemben egyre többen jegyzik meg, hogy sokat változtam, ami igazán jól esik, és én is sokkal jobban érzem magam a már majdnem kész strandformás külsőmmel. Az edzés kezd teljesen beépülni a mindennapjaimba, és rosszul érzem magam, ha nem megyek valami miatt, a kaját meg már csak eszem, nem gondolkodom, hogy ez most jó vagy nem jó, ez van és kész.

  A kedd is hasonlóan telt, edzeni voltam és este szokás szerint dobozolásba kezdtem, és elégedetten gondoltam arra, hogy már csak 3 nap. A szombatot már nem is számoltam, hisz akkor már délután ehetek, amit szeretnék, Máténak is úgy kívántam jó éjszakát, hogy hamarosan együtt fogunk enni, amit szeretnénk. Hiányoznak az együtt evések.

  Szerdán viszont jött a nem várt fordulat.. Jött az utolsó holtpont, valószínűleg azért, mert már éreztem, nincs sok hátra. Nem esett jól a kaja és az edzés sem. A hét egyébként is nagyon fárasztó volt a munkahelyen, valószínű ez a kombó nem tett jót az idegrendszeremnek. A türelmem sem annyi volt mint szokott, hamar felhúztam magam, persze az önuralmam nem hagyott el, így a külvilág nem érzékelte a problémát.

  Csütörtökre a helyzet csak fokozódott. Halat vittem egész napra magammal, így háromszor kellett enni ugyanazt. Már az elsőt is alig sikerült abszolválni, de legyűrtem az undorom és megettem az összeset. Erre a napra iktattam be pihenőnapot, mert egy munkahelyi rendezvényen kellett részt vennünk este. Persze itt üdítővel és pogácsával vártak minket, de én már rá sem néztem. Mindenkinek könnyebb így.

  Pénteken elért a totális holtpont. Mondjuk egészen jókor, de olyan szinten, hogy a hát hét alatt nem voltam összesen ennyire a padlón. Csirke volt a menü, amit megint borzalmasnak ítéltem, az utolsó adagot már nem is bírtam teljesen megenni, inkább éhes maradtam és munka után indultam az utolsó edzésre Petrával a program keretein belül. Lábnap volt, ami olyan szintem feltette az i-re a pontot, hogy méltó megkoronázása volt a húzós hetemnek, és megalapozta az izomlázat a hétvégére.

  Este már jobban éreztem magam, hiszen megnéztem az aktuális kedvenc sorozatom legújabb részét, így a lelkemet is megvigasztaltam, és igyekeztem időben lefeküdni, hogy a nagy napra készen álljak. Hiszen nagy nap következett. Kiderült mennyi az annyi. Persze alig bírtam aludni, izgultam, hogy mi lesz az eredmény. Nem mintha már tudtam volna változtatni, de azért kíváncsi voltam, hogy mit fog mérni az InBody gép.

  Szombaton időben érkeztem, és már másodikként, megtudtam az eredményt. A program végére 3,3 kg-ot fogytam zsírból, amit jó eredménynek tartok, hiszen a cél az volt, hogy a zsírt építsük le, az izmot pedig növeljük. A saját mérlegem szerint pedig a teljes fogyásom 5,7 kg. Konkrét cél nem volt a program elején, főleg azt szerettem volna elérni, hogy a szerintem aránytalan testalkatomat, arányosítsuk, ami szerencsére sikerült is.

  A munka persze nem áll meg ezután, a diétát szeretném továbbra is tartani, némi engedménnyel, de alapvetően nem szeretnék visszaállni a program előtti életmódomra, mert úgy nem tudom tartani a kívánt formát.

  A végére összefoglalnám, mit is adott nekem ez a program, és miért ajánlom ezt mindenkinek:

  először is hitet önmagamban, hiszen nem gondoltam volna, hogy végig tudom csinálni, és ekkora akarat van bennem. Másodsorban önbizalmat, hogy nem érzem rosszul magam, ha meglátom magam a kirakatüvegben. Tudom, tudom, nem voltam eddig sem kövér, de attól még így volt. Rosszul éreztem magam az ilyen pillanatokban. Ezen kívül, nagyon sok embert ismertem meg a program által, akikkel meg tudtuk beszélni a tapasztalatokat, és úgy gondolom, ha a jövőben találkozunk a teremben, biztos, hogy meg fogjuk beszélni, ki hogyan tudja tartani a diétát.

  És, hogy miért ajánlom ezt a programot mindenkinek? Mert rájössz, hogy a minden fejben dől el mondás tényleg igaz, és mert tágítani tudod a határaidat. Olyan dolgokra leszel képes, amire előtte azt gondoltad képtelen vagy. Profik adnak a kezedbe egy olyan tudást mind az étkezéssel, mind pedig az edzéssel kapcsolatban, amit bármikor az életed során elő tudsz venni, mert tudod, hogy ez a kulcs az álomalakhoz. Nem csak azoknak ideális a program, akik fogyni akarnak, hanem azoknak is, akik csak izmosodni, vagy egész egyszerűen szeretnének egészségesen és tudatosan élni.

  Köszönöm, hogy velem tartottatok a hat hét alatt. Köszönöm a támogatást és persze a kétkedést, is hisz minkettő csak közelebb vitt a célomhoz.

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

   
  captcha 
  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.