Edit már látja magában a jót és a szépet

  Eltelt a három hónapból kettő, edit súlyából pedig kicsivel több mint hét kiló ment le. És Edit kitartóan dolgozik a céljaiért, még mindig tud erősödni és fejlődni.  "A folyamatos edzői jelenlétnek és számonkérésnek köszönhetően nem váltam lötyögőssé, hanem szépen feszes maradt a bőröm, a súlyveszteség ellenére. Gondolom ez köszönhető a diétának és a tudatos táplálkozásnak egyaránt"
  - bizony, meg annak, hogy Edit mindent betart. És már azt is elérte, hogy az edzés nem kihívás, hanem a mindennapjai része.

  "A mozgás a két hónap alatt a mindennapjaim része lett, hetente öt alkalommal edzek minimum, három edzőterem és két tenisz. Ha pedig még olyan a kedvem, akkor ezen felül is beugrok az edzőterembe"
  - és a kemény munka jutalma pedig az, hogy Editre már lassan az M-es edzőnadrág is nagy lesz.

  "A fogyásnak köszönhetően vásárolnom kellet egy új edzőnadrágot, M-es méretet. Erre tegnap kardió közben azt vettem észre, hogy állandóan a nadrágot igazgatom, ugyanis ez is elkezdett laza lenni. Egyéb ruhatár bővítésbe nem mentem bele, nem csábít Glamour és Joy nap, jöhet Black Friday, bármi. NEM VÁSÁROLOK, hiszen messze még (azaz nem is annyira messze) a végcél"
  - Edit célja ugyanis a 68 kiló.

  "Az első mérésnél, a kezdőnapon kiderült, hogy van 11 kiló plusz zsírom. Én ennél többet szeretnék leadni. A kezdő súlyom 81,7 kiló volt. A célom a program végére, hogy a súlyom újra 6-ossal kezdődjön. Már a 69,9 kg is oké. Azonban nem szeretnék itt megállni, fontos nekem a 68 kiló és az, hogy ez maradjon is meg. Kittivel, az edzőmmel megbeszéltük, hogy a program végétől függetlenül mi tovább dolgozunk együtt. A diétán picit enyhítünk ,és akkor már elvileg ehetek finomakat is, a mozgás pedig marad".


  Ha Editnek marad némi szabadideje a hétköznapokban, már a diéta utáni életre készül.

  'Ha a munkám, az edzések és a család mellett úgy érzem maradt egy kis szabadidőm, azt arra használom fel, hogy elkezdtem a csoporttársak és az edzők által megosztott, közkinccsé tett recepteket összegyűjteni és egy dokumentumban összerakni. Készülök arra, hogy a későbbiek folyamán is odafigyeljek a táplálkozásra és egészségesebben éljek, éljünk a családommal, a megismert sok új élelmiszert és összetevőt a konyhám szerves részévé tegyem"
  - egyébként pont ez is a program lényege. És egy ilyen szigorú diéta után a reformétkezés is felüdülés.

  Editre vár még egy nagy kihívás: hamarosan Portugáiába utazik.

  "Az utolsó hónapot kicsit nehezíteni fogja, hogy Kitti szabadságra megy, aztán mikor ő visszajön én utazom el 5 napra Portugáliába. De nem aggódok, zöldség és hal ott is van. A kardiót helyettesíteni fogja a napi 15-20 kilométer városnéző túra."

  A változás Editen egyébként már most szembetűnő, amit a számtalan pozitív visszajelzés erősít meg. 

  "Ezeket tolmácsolom Kittinek, hiszen ez kettőnk közös sikere. Nagyon várom, amikor az előtte-utána fotón összehasonlíthatom a 12 héttel ezelőtti és az új Editet. Azonban a fejemben történt változás jelentősebb a külsőségeknél, már látom magamban a jót és a szépet is. Nagyobb hitem és önbizalmam lett, erősebb vagyok, elértem egy olyan célt ami eddig elérhetetlennek tűnt. És még előttem van 4 hét."

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

   
  captcha 
  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.