Edit vigadva sír

  Edit a hathetes beszámolóját szívmelengetően pozitívan kezdte.


  "Hol tartok hat hét után? Mínusz hat kiló, pkusz tízszeres ego" - borzasztóan jó érzés ezt olvasni. Kezdem úgy érezni, hogy már a program felénél egy egészen más Edit írja a beszámolókat. Már nem az az Edit, aki a motivációs levelet írta. Megtelik erővel, önbizalommal, és hittel. Hisz saját magában.

  Az edzéseket is egyre jobban bírja.

  "A hat kiló mínusz nagyon csalóka, mert nem tűnik soknak, voltam már 75 kiló, mégsem éreztem így magam. Bezártam, zavart a súly, bő ruhák mögé dugtam magam. Most meg elmegyek a szűk nadrágban bevásárolni. És elégedett arccal. Mi történt itt kérem? Nézegetem magam a tükörben, és tetszik amit látok"
  - és ezt a változást nem csak az Edit látja a tükörben, egyre több visszajelzést kap arról, mennyire jó úton is halad.

  "A munkatársaim közül mindenki megjegyzi, hogy hihetetlen a különbség. A teniszedzőm kedvesen és zavartan kérdezte, hogy bocsánat, de a feneked nem volt ilyen kerek eddig ugye? Keresik, hogy hová tűnt a hasam. Mi ez a kemény comb? Az életem felfordult, soha ilyen jól nem voltam. Hálás vagyok a volt munkatársamnak, aki felhívott, hogy jelentkezzek erre a programra"
  - és itt a bizonyíték, hogy nem túloztam amikor azt írtam és mondtam, hogy ez a program az egész életünket megváltoztatja.

  A diéta azért még mindig nem Edit barátja.

  "Az étkezés, hát nem sok. De akaraterőből bírható. Én is fáradékony vagyok, álmatag a szénhidrátmegvonástól, ezt én negatív kajakómának hívom. Eddig a kaja után az emésztéstől kómáztam, most meg azért mert túl alacsony a vércsoki szintem"

  Az edzésekkel viszont nem áll hadilábon, egyre több súlyt, egyre több ismétlést bír el. Napról napra erősödik.

  "Az edzések napról napra jobban mennek, Kitti jelezte tegnap, hogy emlékszem, az egyik gyakorlatból az első alkalommal könnyítéssel nehezen ment 5, most nehezítéssel 15. És tényleg. Élvezem amikor megjelennek az izzadságcseppek a kardio közben. Intervallal színesítem, nagy emelkedős séta váltásokat csinálok. Ha így nem elég színes, feldobom egy kis Dumaszínházzal.  A régi mondás szerint mi magyarok sírva vigadunk, de én vigadva sírok"
  - és Editet a lánya is követi a megkezdett úton.

  "Az előző beszámolómban írtam, hogy a lányom csatlakozott hozzám. Ki nem hagyna egy edzést sem, inkább éjjel tanul. Ő nem tesizik, mert a tesitanár szerint nincs könnyített tesi, csak tesi van, vagy nincs. Ezért két éve a betegsége miatt nem mozog. Neki ez ezerszer fontosabb mindennél, hogy elindult ezen az úton. Nagyon értékes együtt töltött délutánjaink vannak"
  - így lesznek a programunk tagjaiból példák, iránymutatók. És így tehetjük jobbá közvetve még többek életét. Ez nekünk a legnagyobb boldogság, és a legnagyobb elismerés.

  És Editet a legutóbbi edzésére már a másik lánya is elkísérte.

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

   
  captcha 
  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.